Site feedback

RogerSchlueter-7899 avatar image
1 Vote"
RogerSchlueter-7899 Posted ·

Problem with posting a comment

I have tried to post two comments on my last thread (I assume you can easily pull it up). After clicking submit, nothing happens. When I click on Preview, there is no content in spite of the fact that I have a lot of text there.

Help!

PS: The tag is wrong because "comment" and "feedback" are not acceptable and I used the first tag that I could find. You really need to fix tagging.

QnA
10 |1000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

1 Solution

DSPatrick avatar image
0 Votes"
DSPatrick Posted ·

For some reason the submit did not take place. Looks like the last history of yours before this post was two days ago. I'd check that you're logged in here (upper right corner) as there was (and maybe still is) an issue where the post is discarded with no feedback to user when not signed in.


· 1
10 |1000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

Checking my profile shows that I am, indeed, logged on. Also, when I click on the icon, one of the options is "Sign Off". I assume that that would not be an option if I wasn't already signed on.

0 Votes 0 · ·

Your Opinion Counts

Share your feedback, or help out by voting for other people's feedback.