question

jackgruz avatar image
0 Votes"
jackgruz asked ajkuma-MSFT edited

Moved a custom domain from one static web app to another and getting 404 webiste not found

Hi,

I have moved a custom domain from one of my static web apps to another and when I visit the website I'm getting 404 Website not found and the links on the page aren't helpful.

My DNS entries are correct and the domain is correctly configured in azure.

Wondering what's going on?
How long does it normally take for these changes to apply?

Thanks

azure-dnsazure-webapps-custom-domainsazure-static-web-apps
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

suvasara-MSFT avatar image
0 Votes"
suvasara-MSFT answered

@jackgruz, you should be able to move custom domain from one web app to another even under same App Service plan. 404 error indicates the site is not reachable. Have you deleted the custom domain first and trying to add to new web app? If so domain verification process would take 48 hrs. In some cases, it extends beyond that. I suggest you wait for few hours for the propagation to occur.
Also, check if your custom domain is a root domain then you need to add only A record to your registerer site instead of CNAME. CNAME for root domain is not yet available for web app custom domain feature.


Please do not forget to "Accept the answer" wherever the information provided helps you to help others in the community.

5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

jackgruz avatar image
0 Votes"
jackgruz answered SubhashVasarapu-MSFT commented

Thanks @suvasara-MSFT, I'm using Static Web Apps, I had waited the 48 hours and azure said it was verified, however in the end I changed the subdomain to www. as I can't use a root domain because static web apps don't support them yet. It seems it was still propagating. Thanks anyways

· 1
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

@jackgruz , Thanks for the update. Yes, you were correct while root domain support is not available during preview, you can see this doc on Configuring root domains in Azure Static Web Apps for details on how to configure root domain support with a Static Web App.


0 Votes 0 ·