question

TarunSingh-9524 avatar image
0 Votes"
TarunSingh-9524 asked MichaelHan-MSFT commented

Bad Gateway Error - SharePoint connector in Azure Logic Apps

Hi Team,


I am getting bad gateway error while connecting my azure logic apps via SharePoint connector


Used the workaround of “putting the folder/list name manually in the field” - Although this might work for triggers, it does not work for the SharePoint delete attachment57076-error.png



Any insights are really appreciated !

office-sharepoint-onlineazure-logic-apps
error.png (65.5 KiB)
· 1
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

Hi @TarunSingh-9524,

Is there anything update ? If my answer helps you, please click "Accept Answer" and upvote it.

0 Votes 0 ·

1 Answer

MichaelHan-MSFT avatar image
0 Votes"
MichaelHan-MSFT answered

Hi @TarunSingh-9524,

Per my test, everything works on my end. The lists in the site could load normally:

57560-image.png

Please make sure that
1. Intall on-premises data gateway: https://docs.microsoft.com/en-us/azure/logic-apps/logic-apps-gateway-install
2. Connect SharePoint via on-premises data gateway correctly like the below:

57536-image.png

If you still get the error, you need to open a support ticket with Microsfot to get dedicated support.


If an Answer is helpful, please click "Accept Answer" and upvote it.
Note: Please follow the steps in our documentation to enable e-mail notifications if you want to receive the related email notification for this thread.






image.png (66.3 KiB)
image.png (27.9 KiB)
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.