question

dpantaz avatar image
0 Votes"
dpantaz asked ·

ASDK Deployment fails

Hello. I cannot deploy ASDK. I get the message that:

Get-AzureAdTenantDetails : The account you entered <> is not an administrator of any Azure Active Directory tenant.

I go to Azure AD and I confirm that the account I am using is assigned the Global Administrator Azure AD role.

What am I missing?

Thank you.

azure-stack-hub
10 |1000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

Sumarigo-MSFT avatar image
0 Votes"
Sumarigo-MSFT answered ·

@dpantaz Welcome to Microsoft Q&A, Thank you for posting your query!

Based on the error message there is a similar thread discussion in the MSDN forum, please refer to the suggestion and let us know the status

Hope this helps!

Kindly let us know if the above helps or you need further assistance on this issue.


Please don’t forget to "Accept the answer” and “up-vote” wherever the information provided helps you, this can be beneficial to other community members.



·
10 |1000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

MarkBowler-7155 avatar image
1 Vote"
MarkBowler-7155 answered ·

I hit the same problem. Took ages debugging the install scripts to get to the bottom of it.

There's an issue with one of the installation scripts which expects the user to have a role of 'Company Administrator' instead of 'Global Administrator'.

Try editing line 339 in C:\CloudDeployment\Setup\Common\AzureADConfiguration.psm1 and change the description to 'Global Administrator', and then re-run.

You might have to remove the module in PowerShell (Remove-Module) as well before re-running so that it gets imported again.

· 1 ·
10 |1000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

Thank you! This solved the problem I encountered in the build: 1.2008.0.59 (2008) version

1 Vote 1 ·
KellyJUeoka-2028 avatar image
0 Votes"
KellyJUeoka-2028 answered ·

Thank you so much. This fixed an issue I was having with the latest build: 1.2008.0.59 (2008)

·
10 |1000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

PuneetSehgal-7875 avatar image
0 Votes"
PuneetSehgal-7875 answered ·

Thank You! @MarkBowler-7155 This solved the problem in 1.2008.0.59 (2008) version

·
10 |1000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.