question

dobestar-9142 avatar image
0 Votes"
dobestar-9142 asked SnehaAgrawal-MSFT commented

Azure app service 503 65 unavailable

Hi, my app service is unavailable and I can't connect to any log service on the Azure portal. Is this a problem with my app, or Azure? It is a .net core 5 app hosted on Linux in UK South. Currently on F1 tier.

dotnet-runtimeazure-webapps-availability
· 1
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

Just checking in to see if the below answers helped. If this answers your query, do click “Accept Answer” and Up-Vote for the same. And, if you have any further query do let us know.

0 Votes 0 ·

1 Answer

SnehaAgrawal-MSFT avatar image
0 Votes"
SnehaAgrawal-MSFT answered SnehaAgrawal-MSFT commented

Thanks for asking question! As you mentioned you are in Free Trial Azure Subscription. If I have understood right you are getting 503 service unavailable error. There might be possibility that your app has exhausted its resources. If this is the case scaling the App Service Plan to a paid one, say B1: Shared might be helpful.

Also you may want to know that App Service provides an intelligent and interactive experience to help you troubleshoot your app with no configuration required. When you do run into issues with your app, the diagnostics tool will point out what’s wrong to guide you to the right information to more easily and quickly troubleshoot and resolve the issue.

You may refer to Troubleshoot HTTP errors of "502 bad gateway" and "503 service unavailable" in Azure App Service

More details : Azure App Service plan overview

Let us know if you have any question on this or issue remains.


· 2
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

Where I can know which resource exhausted? The portal says nothing

0 Votes 0 ·

Thanks for reaching here! Could you please create new question with details on your query and environment, so that we can help you better on this.

0 Votes 0 ·