question

DavidHolloway-6843 avatar image
0 Votes"
DavidHolloway-6843 asked ·

Problem creating app service

I am trying to create an app service. I go through all the sets even download the template, and I
thought I could just go back to app service. However, when I get back there it says there
are no app services to display. What is happening?

azure-ad-app-development
· 8
10 |1000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

@DavidHolloway-6843
Thank you for your post!

  • Would you be able to share any documentation that you followed to deploy your app service?

  • Or did you just create this through the portal?

  • Have you tried going to "All resources", refreshing your page, or closing out and signing back in?

Any additional details or screenshots would be greatly appreciated.


If you have any other questions, please let me know.
Thank you for your time and patience throughout this issue.

0 Votes 0 ·

o send your key to the remote machine I am doing this:

ssh-copy-id -i /root/.ssh/id_rsa zeus983@40.40.87.101.128

But the VM refuses to accept the request

0 Votes 0 ·

you know I didn't read your note and just replied right away thinking it was about
my problem ssh'ing into my VM. Could you pass this on.

I am feeling quite frustrated because a technical support engineer should have been
on the phone helping me by now. It's been a problem for quite some time now.
I will send you another message to address the App Service.

0 Votes 0 ·

For the App Service I went through all the steps to set up, but when I went been to the
previous page it didn't show that I had any App Services set up. I hope they just didn't
show up. Because I tried to set it up twice. Can you tell me what the price is for an
App Service? I never know how much your services cost. Do I get $200 in credits for
opening an account. That is what I read on the site.

0 Votes 0 ·

Here is what I wanted to tell you about the status on SSH. I generated the key
and store it in my collection of keys which is done by the OS. Then I tried to send
the SSH key to the VM with the following command but it refused to connect.
Can you verify that the IP number is correct. It's what I got off of the dashboardd.

ssh-copy-id -i /root/.ssh/id_rsa zeus983@40.40.87.101.128

0 Votes 0 ·

Since you are the only technical person I've had any contact with, I wanted to report a problem I have with
my node.js project that was destined for Kubernetes. There is a node module that the Microsoft build requires
that I am unable to load on my machine at home which is a Linux machine. The node is called serve-flavicon.
I was wondering if there's anything I can do to get the module to load. But if I get SSH to work I can set up
Visual Code so that I'm running on the VM. Hopefully that module loads on the VM.

0 Votes 0 ·
Show more comments

1 Answer

DavidHolloway-6843 avatar image
0 Votes"
DavidHolloway-6843 answered ·

Thank you very much

· Share
10 |1000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.