question

IrinaPetrova-5689 avatar image
0 Votes"
IrinaPetrova-5689 asked ·

Graph API calls to OnPremise Exchange only works in Playground

Is there any related articles or guidance regarding this issue https://stackoverflow.com/questions/64911426/graph-api-calls-to-onpremise-exchange-only-works-in-playground. Also, any recommendations and solutions will be helpful.

office-exchange-server-dev
· 4
10 |1000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

@IrinaPetrova-5689
Thank you for your post!

I wasn't able to find any documentation regarding the Stack Overflow post you linked. However, I added our Exchange tags to see if anyone from their team can look into this issue as well.

To better help me understand your issue, are running into a similar issue as the Stack post? Or are you just looking for documentation on how to implement this? Any additional details would be greatly appreciated.



If you have any other questions, please let me know.
Thank you for your time and patience throughout this issue.

0 Votes 0 ·

Hi,
Since your issue is more related to Development, I have removed the office-exchange-server-deployment and office-exchange-hybrid-itpro tag.

0 Votes 0 ·

Hello James, thank you for the quick response. I am not directly experiencing this issues. I need to provide any available recommendations and information regarding it based on the link that I shared.

0 Votes 0 ·
JamesTran-MSFT avatar image JamesTran-MSFT IrinaPetrova-5689 ·

@IrinaPetrova-5689
Since this looks like more of an Exchange development question, please allow some time for our Exchange dev experts to take a look into this issue and update as soon as possible.


Thank you for your time and patience throughout this issue!

0 Votes 0 ·

0 Answers