question

ClydeThompson-1148 avatar image
0 Votes"
ClydeThompson-1148 asked ·

My credentials didn't work for the 25th time????

Hey, this is a HUGE bug I'm getting and i can even connect into my VM because of my credentials not working? My info is right and i looked at other videos/websites to see if they had a fix to this but nothing has worked. I also tried putting my laptop's Microsoft accounts user and password and that didn't work either(used Azure account also). Kinda mad because I've been trying to fix this for like hours now and I know for a fact im getting my passwords right. Someone help me pls!

azure-virtual-machines
10 |1000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

1 Answer

DSPatrick avatar image
0 Votes"
DSPatrick answered ·

Might work through this one.

https://github.com/uglide/azure-content/blob/master/articles/virtual-machines/virtual-machines-windows-reset-rdp.md

--please don't forget to Accept as answer if the reply is helpful--


Regards, Dave Patrick ....
Microsoft Certified Professional
Microsoft MVP [Windows Server] Datacenter Management


Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees, and confers no rights.


· 2 ·
10 |1000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

Thanks! it worked all i had to do was reset my username and password and i could log in again

0 Votes 0 ·

Glad to hear, you're welcome.


0 Votes 0 ·