question

ArulmouzhiEzhilarasan-8591 avatar image
0 Votes"
ArulmouzhiEzhilarasan-8591 asked ·

Build Job not running successfully

I am new to Azure DevOps , just started learning and following the exercise - https://docs.microsoft.com/en-us/learn/modules/create-a-build-pipeline/6-create-the-pipeline

Build Job not running successfully and faced below error.

MSBUILD : error MSB1003: Specify a project or solution file. The current working directory does not contain a project or solution file.

Can anyone help on this how to solve this. what i need to do now?

For ref, in my repo that is linked - as of now, i am keeping 3 files, README.md, azure-pipelines.yml and hi.txt.

azure-webapps
10 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

1 Answer

ArulmouzhiEzhilarasan-8591 avatar image
0 Votes"
ArulmouzhiEzhilarasan-8591 answered ·

Hi Team,

I found another way - By Forking the following repository into my GitHub account.
https://github.com/MicrosoftDocs/pipelines-dotnet-core

with the use of
Create your first pipeline - https://docs.microsoft.com/en-us/azure/devops/pipelines/create-first-pipeline?view=azure-devops&tabs=net%2Cyaml%2Cbrowser%2Ctfs-2018-2

Now successfully created the pipelines and first build ran succesffully.

· 1
10 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

Glad to hear that you got it working. Appreciate for sharing the steps which helped you, this would certainly benefit other community members.

0 Votes 0 ·