question

RyanWilderman-2799 avatar image
0 Votes"
RyanWilderman-2799 asked ·

Exchange 2013 CU 23 failing during readiness checks

I have run prepschema and adprep, installation of CU23 fails every time during readiness checks (see attached picture)![73539-exchangecu23.png][1] [1]: /answers/storage/attachments/73539-exchangecu23.png

office-exchange-server-administration
exchangecu23.png (266.3 KiB)
10 |1000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

RyanWilderman-2799 avatar image
0 Votes"
RyanWilderman-2799 answered ·

CU23 is installing now. It appears that I was just impatient, and didn't wait long enough for replication after prepschema and adprep

·
10 |1000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

AshokM-8240 avatar image
0 Votes"
AshokM-8240 answered ·

Hi @RyanWilderman-2799 ,

Based on my research, it looks like issue with WMI process on the Windows OS. Please perform a clean boot of the machine and try again. Also, you could try running sfc /scannow and uninstall unwanted software's. Also, try building windows with a new image or ISO if its a new installation.

Make sure to meet the system requirements
https://docs.microsoft.com/en-us/exchange/exchange-2013-system-requirements-exchange-2013-help#hardware

If the above suggestion helps, please click on "Accept Answer" and upvote it.

·
10 |1000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.