question

PriyankaNagMAQLLC-1147 avatar image
0 Votes"
PriyankaNagMAQLLC-1147 asked GitaraniSharmaMSFT-4262 commented

Cname not reflecting for VM

We have updated Cname for one of our new VM but that is not reflecting correctly. When we ping the server in command prompt in local it points to old VM only but if we take the remote of any VM and ping the server, it is pointing to new VM and reflecting correctly. Its urgent. Can you help as soon as possible?

azure-virtual-machinesazure-dns
· 4
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

Hello @PriyankaNagMAQLLC-1147 ,

Apologies for the delay in response. Thank you for reaching out & hope you are doing well.

CNAME not reflecting for VM in your local server could be due to DNS cache. I would recommend a DNS flush on your local server & try again.
Please follow the below steps:

  1. Open Command Prompt n Administrator mode.
    When asked whether to allow Command Prompt to make changes to your computer, select Yes.
    Note: If you are asked for an administrative login, you will need to contact your system administrator.

  2. Type "ipconfig /flushdns" and press Enter.

  3. Type "ipconfig /registerdns" and press Enter.

Try to ping the VM again & check if it now reflects the new CNAME correctly.

Thanks,
Gita

0 Votes 0 ·

Hello @PriyankaNagMAQLLC-1147 ,

Could you please provide an update on this post?

Thanks,
Gita

0 Votes 0 ·

Hello @PriyankaNagMAQLLC-1147 ,

I'm following up to check for an update on this post. Please let us know if you have any further queries or concerns.

Thanks,
Gita

0 Votes 0 ·

Hello @PriyankaNagMAQLLC-1147 ,

Any further updates on this issue?

Thanks,
Gita

0 Votes 0 ·

0 Answers