question

$$ANON_USER$$ avatar image
0 Votes"
$$ANON_USER$$ Deactivated asked $$ANON_USER$$ Deactivated commented

I can't debug my uwp universal media player it still won't successfully, completely finish

![8859-screenshot-5.png][1] ![8816-screenshot-6.png][2] [1]: /answers/storage/attachments/8859-screenshot-5.png [2]: /answers/storage/attachments/8816-screenshot-6.png kes Media Player.exe' (CoreCLR: DefaultDomain): Loaded 'C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.NET.CoreRuntime.1.1_1.1.27004.0_x86_8wekyb3d8bbwe\System.Private.CoreLib.ni.dll'. 'Lukes Media Player.exe' (CoreCLR: CoreCLR_UWP_Domain): Loaded 'C:\Users\lferg\source\repos\Lukes Media Player\Lukes Media Player\bin\x86\Debug\AppX\entrypoint\Lukes Media Player.exe'. Symbols loaded. 'Lukes Media Player.exe' (CoreCLR: CoreCLR_UWP_Domain): Loaded 'C:\Users\lferg\source\repos\Lukes Media Player\Lukes Media Player\bin\x86\Debug\AppX\System.Runtime.dll'. 'Lukes Media Player.exe' (CoreCLR: CoreCLR_UWP_Domain): Loaded 'C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.NET.CoreRuntime.1.1_1.1.27004.0_x86_8wekyb3d8bbwe\mscorlib.ni.dll'. 'Lukes Media Player.exe' (CoreCLR: CoreCLR_UWP_Domain): Loaded 'C:\Users\lferg\source\repos\Lukes Media Player\Lukes Media Player\bin\x86\Debug\AppX\WinMetadata\Windows.winmd'. Module was built without symbols. 'Lukes Media Player.exe' (CoreCLR: CoreCLR_UWP_Domain): Loaded 'C:\Users\lferg\source\repos\Lukes Media Player\Lukes Media Player\bin\x86\Debug\AppX\System.Runtime.InteropServices.WindowsRuntime.dll'. 'Lukes Media Player.exe' (CoreCLR: CoreCLR_UWP_Domain): Loaded 'C:\Users\lferg\source\repos\Lukes Media Player\Lukes Media Player\bin\x86\Debug\AppX\System.Runtime.WindowsRuntime.dll'. 'Lukes Media Player.exe' (CoreCLR: CoreCLR_UWP_Domain): Loaded 'C:\Users\lferg\source\repos\Lukes Media Player\Lukes Media Player\bin\x86\Debug\AppX\System.Numerics.Vectors.dll'. 'Lukes Media Player.exe' (CoreCLR: CoreCLR_UWP_Domain): Loaded 'C:\Users\lferg\source\repos\Lukes Media Player\Lukes Media Player\bin\x86\Debug\AppX\System.Runtime.WindowsRuntime.UI.Xaml.dll'. 'Lukes Media Player.exe' (CoreCLR: CoreCLR_UWP_Domain): Loaded 'C:\Users\lferg\source\repos\Lukes Media Player\Lukes Media Player\bin\x86\Debug\AppX\System.Collections.dll'. 'Lukes Media Player.exe' (CoreCLR: CoreCLR_UWP_Domain): Loaded 'C:\Users\lferg\source\repos\Lukes Media Player\Lukes Media Player\bin\x86\Debug\AppX\System.Private.Uri.dll'. 'Lukes Media Player.exe' (CoreCLR: CoreCLR_UWP_Domain): Loaded 'C:\Users\lferg\source\repos\Lukes Media Player\Lukes Media Player\bin\x86\Debug\AppX\System.Threading.Tasks.dll'. 'Lukes Media Player.exe' (CoreCLR: CoreCLR_UWP_Domain): Loaded 'C:\Users\lferg\source\repos\Lukes Media Player\Lukes Media Player\bin\x86\Debug\AppX\FFmpegInterop.winmd'. Module was built without symbols. The thread 0x379c has exited with code 0 (0x0). The thread 0xf78 has exited with code 0 (0x0). The program '[4600] Lukes Media Player.exe' has exited with code 1 (0x1). I can't debug my uwp universal media player it still won't successfully, completely finish

windows-uwpwindows-uwp-xaml
· 2
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

Hello, the debugging information you provided did not report an error. Do you mean can't debug means you cannot start the application from the debug state? Does Visual Studio provide error information?

0 Votes 0 ·

I can start the debug but it won't finish

0 Votes 0 ·

0 Answers