question

ShettySurajRISMUM-9253 avatar image
0 Votes"
ShettySurajRISMUM-9253 asked ·

Data Factory event triggers have stopped working

I am using event Trigger to trigger my 2nd pipeline when the 1st pipeline creates a blob in the strage account. This was working as expected but suddenly the event trigger stopped functioning. Any issue at you end as i read about some previous issues with event trigger.

azure-data-factory
10 |1000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

1 Answer

SaurabhSharma-msft avatar image
0 Votes"
SaurabhSharma-msft answered ·

@shettysurajrismum-9253 Thanks for using Microsoft Q&A !!
How does your pipeline creates the Blob. Is it using Copy Data activity ? I have tried in my environment and creating Blob through pipeline (using Copy Data activity ) triggers other pipeline dependent on Blob Creation without any issues ? ( Please see gif below)
76360-blobtriggerevent.gif



blobtriggerevent.gif (952.3 KiB)
· 4 ·
10 |1000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

@shettysurajrismum-9253 I have not heard back from you. Are you still facing this issue ?

0 Votes 0 ·

@shettysurajrismum-9253 Please let me know if you still need help on this issue.

0 Votes 0 ·

Thanks Saurabh, You can close this thread. It was a configuration issue from my end which has been fixed.

0 Votes 0 ·
Show more comments