question

BoopathiSubramaniam-6294 avatar image
0 Votes"
BoopathiSubramaniam-6294 asked ·

Home page for EDGE

Hi,


Trying to configure Home Page URL for EDGE in Windows 10 Enterprise Edition version 1909. But it is not working.

Followed the below steps

https://docs.microsoft.com/en-us/microsoft-edge/deploy/group-policies/start-pages-gp
"Configure Start Pages" does not work by GPO. EDGE opens as blank page

GP English name: Configure Start pages
GP name: HomePages
GP element: HomePagesPrompt
GP path: Windows Components/Microsoft Edge
GP ADMX file name: MicrosoftEdge.admx

Tried with below registry as well. But no success.
Registry settings
Path: HKLM\SOFTWARE\Policies\Microsoft\MicrosoftEdge\Internet Settings
Value name: ProvisionedHomePages
Value type: REG_SZ

Please help

windows-group-policy
10 |1000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

BoopathiSubramaniam-6294 avatar image
0 Votes"
BoopathiSubramaniam-6294 answered ·
· 1 ·
10 |1000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

Hi,
Good to hear that you have solved this issue.
In addition, thanks for sharing your solution in the forum as it would be helpful to anyone who encounters similar issues.
Best Regards,

0 Votes 0 ·
FanFan-MSFT avatar image
0 Votes"
FanFan-MSFT answered ·

Hi,
For the gpo, i would recommend you check if the group policy was applied successfully:
Run the command as administrator ,run the command: gpresult /h report.html
Check if the gpo was applied and any errors in the report.
On the machine , check if the REGISTRY was changed.

Best Regards,

· 2 ·
10 |1000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

Hi,

I see that GPO is applied in group policy results for the user. But EDGE does not open the specified home page.
78084-capture.jpg


78254-capture.jpg


0 Votes 0 ·
capture.jpg (42.8 KiB)
capture.jpg (268.3 KiB)
FanFan-MSFT avatar image FanFan-MSFT BoopathiSubramaniam-6294 ·

Hi,

What's the version of your clients?
Did you check if the registry was changed to the right Value after the GPO was applied.
If the registry also changed successfully, it means the polies was applied just not work.
In this situation, i would recommend you contact Microsoft Customer Services and Support to get an efficient solution:
https://support.microsoft.com/en-in/hub/4343728/support-for-business

Best Regards,

0 Votes 0 ·