question

KMatters-4422 avatar image
0 Votes"
KMatters-4422 asked vipulsparsh-MSFT answered

AIP Doesn't work in Outlook

Hi,
We have AIP Labels working properly in our offsite laptops. Where we are having a problem is our machines onsite. We can apply labels properly in Excel, Word, etc, all apps, except Outlook. As soon as we try to apply a label to a new email we get a "You don't have permission" error". Have you seen this behavior before?

azure-information-protection
· 1
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

Hi @KMatters-4422,
Welcome to our forum, please kindly understand we mainly focus on general issues under Outlook tag, considering your issue may be more related to AIP, so I removed Outlook tag, thanks for your understanding and hope your issue would be resolved soon.

0 Votes 0 ·

1 Answer

vipulsparsh-MSFT avatar image
0 Votes"
vipulsparsh-MSFT answered

@KMatters-4422 Apologies for delay on this. Are you still facing the issue ? If yes, you might need to collect some logs to start with the investigation.
Check these for AIP log collect : https://docs.microsoft.com/en-us/azure/information-protection/log-analyze-usage

Is the problem suddenly started happening or was this is a new setup and then it occurred ? It would also help if you could share the complete screenshot for this.

5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.