question

DavidLee-8532 avatar image
0 Votes"
DavidLee-8532 asked ·

Azure MFA issue at login.microsoftonline.com

Hi,

I have a user that is in an Azure domain and trying to use their Azure creds to sign in at http://login.microsoftonline.com/

It seems to get stuck at "Enter Code". "Please type in the code displayed on your authenticator app from your device".

In Azure I have activated MFA, reset the users MFA, proved it works with and without MFA at portal.office365.com but when sign into http://login.microsoftonline.com it asks for an extra MFA that I don't have... The microsoft account is definitely from Azure as I do a password reset and the new password works at http://login.microsoftonline.com.

Any ideas?

Thanks,

David

azure-ad-multi-factor-authentication
10 |1000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

TKujala avatar image
0 Votes"
TKujala answered ·

Have you done all the following methods provided by the link below?

https://docs.microsoft.com/en-us/azure/active-directory/authentication/howto-mfa-userdevicesettings



  • Require Re-register MFA

  • Revoke MFA Sessions

  • Delete user existing app passwords






·
10 |1000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

MarileeTurscak avatar image
0 Votes"
MarileeTurscak answered ·

Please ask the user to reconfigure Microsoft Authenticator.

If you are an admin for the directory you can also go to Azure Active Directory Admin Center > Users > select the user account > Authentication methods > Require Re-register MFA so that when the user signs in next time, they're requested to set up a new MFA authentication method.

· 1 ·
10 |1000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

@DavidLee-8532 As suggested by @MarileeTurscak have tried reconfiguring Microsoft Authenticator ?

0 Votes 0 ·