question

MikeMitchell-9039 avatar image
0 Votes"
MikeMitchell-9039 asked ·

Azure DevOps CI/CD not deploying my pipeline triggers in an Active state

My dev ADF has pipeline triggers that are Active and set to run every hour. Using devops repos & CI/CD, I deployed these triggers from our dev to test ADF environments. The pipeline triggers were successfully created in my test environment, but they are inactive. Why are these not coming over in a 'Started' status. The ARM template shows the trigger as Started

These need to be turned on automatically after deployment as I don't have rights to turn these on manually. I can't tell if this is a bug or if I'm missing something to turn these on within the deployment. Please see screenshots:

9697-armtemplatereference.jpg
9834-test.jpg


azure-data-factory
test.jpg (30.4 KiB)
10 |1000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

1 Answer

DSPatrick avatar image
0 Votes"
DSPatrick answered ·

They're actively answering Devops question in dedicated forums here.


https://developercommunity.visualstudio.com/spaces/21/index.html


--please don't forget to Accept as answer if the reply is helpful--


Regards, Dave Patrick ....
Microsoft Certified Professional
Microsoft MVP [Windows Server] Datacenter Management


Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees, and confers no rights.


· 2 ·
10 |1000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

Thanks, I moved my question to the forum provided

0 Votes 0 ·

Sounds good, you're welcome.


0 Votes 0 ·