question

VijayKrishnaParasi-4043 avatar image
0 Votes"
VijayKrishnaParasi-4043 asked ·

Azure Maps -

Followed all steps in below URL's regarding Azure Indoor Maps creation.

However in the last step the styling is not working as the map is not showing the green and red color for occupancy details. I understand that the proper unit and applied the styling property to the respective unit. Please help further on this.

9963-azuremaps.png



azure-maps
azuremaps.png (96.6 KiB)
· 9
10 |1000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

Hello @VijayKrishnaParasi-4043 , Thanks for reaching out to us!, Please review the below response provided by Azure- Maps Product Group Team. Please note that the fix will be released by 4th week of June 2020. Please accept the response from Chris as 'Answer', so that it is helpful to others as well.


1 Vote 1 ·

Hello @VijayKrishnaParasi-4043 , For a deeper investigation and immediate assistance on this issue, could you please send an email to azcommunity@microsoft.com with the below details, so that we can work closely on this matter. With below details:


Email to: azcommunity@microsoft.com


Subject : Attn Satish Boddu


Email Body:


Thread URL: https://docs.microsoft.com/en-us/answers/questions/35898/index.html


Subscription ID:


Creator TilesetId:


StateSetId :


You can attach more details related to the issue like Images, logs, or any other info which can help our team to understand the issue much better.


Please let me know once you have done the same


0 Votes 0 ·

Thanks Vijay, We have received your email and are working on it.

0 Votes 0 ·

Hi VJ, could you also look into the network tab of your browser and see if the call with Request URL started with https://atlas.microsoft.com/map/stateTile?statesetId={your statesetId}
and Request Method with "GET" (NOT "OPTION") have any 200 responses with content-length greater than 0? Please zoom into the unit that you posted the state before and monitor the network
in your browser and reply back with that request infomation. This will tell us whether you get the tile with the color info and will help us in helping identify the issue.

0 Votes 0 ·

Hi Vijay, Do you still experience the issue? If yes, we are happy to help with more detail on your side.

0 Votes 0 ·

Yes.. It is partially resolved as I am able to mark the space either free or allocated only for the first time. Once I mark from the next time it doesn't update.

0 Votes 0 ·

Hello @VijayKrishnaParasi-4043 ,Can you make sure that the eventTimestamp in your request body is updated on each change request?
Additionally, are you still seeing the errors shown in the console?


0 Votes 0 ·
Show more comments
SatishBoddu-MSFT avatar image
1 Vote"
SatishBoddu-MSFT answered ·

Hello @VijayKrishnaParasi-4043 ,Consolidating the resolution steps at one place:


Please look into the network tab of your browser and see if the call with Request URL started with https://atlas.microsoft.com/map/stateTile?statesetId={your statesetId}
and Request Method with "GET" (NOT "OPTION") have any 200 responses with content-length greater than 0? Please zoom into the unit that you posted the state before and monitor the network in your browser and reply back with that request information. This will explain whether you get the tile with the color info and will help in helping identify the issue further.

Now If I refresh I could see the updated colors. However when I update the state of any unit it is getting updated only for first time but I am unable modify that.


Double check that "eventTimestamp": "..." has been updated to reflect newer timestamp?
Additionally, are you still seeing TypeError: Cannot read property 'querySourceFeatures' of undefined?

It is partially resolved as I am able to mark the space either free or allocated only for the first time. Once I mark from the next time it doesn't update.


Make sure that the eventTimestamp in your request body is updated on each change request?

I didn't updated the timestamp looks like that's the problem. Now I am able to see the changes. Thanks for the help in resolving the issue. I am still seeing the errors in the console.


  • Unfortunately for the TypeError you received, we are having difficulty on reproducing it. The error suggests that the internal function getLevelFeatures is failing due to this.map._getMap() object is returning undefined. When this fails, this should result in a non-functional LevelControl. However, that doesn't appear to be for your case and this.map_getMap() should never be undefined unless it's forcefully overridden.



  • Please let us know when you encounter additional issues.








    ·
    10 |1000 characters needed characters left characters exceeded

    Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

    chrispendleton avatar image
    2 Votes"
    chrispendleton answered ·

    Hi Vijay - We have a known issue for non-US deployments. We have a fix going out sooner to correct this.

    · 2 ·
    10 |1000 characters needed characters left characters exceeded

    Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

    Hi chrispendleton, I have used US deployment and facing this issue.

    0 Votes 0 ·
    chrispendleton avatar image chrispendleton VijayKrishnaParasi-4043 ·

    Ok, stay tuned. We're investigating.

    0 Votes 0 ·