question

RajeshKawle-2347 avatar image
0 Votes"
RajeshKawle-2347 asked AnshulKumarMINDTREELIMITED-5501 published

Azure Aip upgrade from 1.53 to 2.18

we have noticed that after installation aip 2.11.58.0 on VDI application gives sign in prompt. at login as per below screenshot

111661-aip.jpg




i am using command to install azure aip 2.11.58.0
AzInfoProtection_UL.exe DowngradeDotNetRequirement=True ServiceLocation=https://19b90d4e-f1a0-40c4-85f2-aad2e8302ae1.rms.ap.aadrm.com /quiet

azure-ad-authentication-protocols
aip.jpg (46.6 KiB)
· 1
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

Hi, if the posted answer resolves your question, please mark it as the answer by clicking the check mark. Doing so helps others find answers to their questions.

0 Votes 0 ·

1 Answer

vipulsparsh-MSFT avatar image
0 Votes"
vipulsparsh-MSFT answered

@RajeshKawle-2347 @RajeshKawle-2347 Thanks for reaching out.

If you have a proper SSO setup, and the user is already logged into Office 365 you should not be seeing this. Can you confirm about your SSO setup ?
Check more requirement here for AIP : https://docs.microsoft.com/en-us/azure/information-protection/requirements#azure-active-directory

Are you seeing this even when the user is already logged into the office 365 account on the VDI ?



If the suggested response helped you resolve your issue, please do not forget to accept the response as Answer and "Up-Vote" for the answer that helped you for benefit of the community.

5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.