question

MohammadAjorlou-0627 avatar image
0 Votes"
MohammadAjorlou-0627 asked GiovanniNichellatti-4415 answered

Exchange 2019 CU10 Broke "Custom Attributes" in ECP panel

Hi everyone,
We have three Exchange 2019 CU9, that are configured as DAG clusters,
After the update to CU 10, the "Custom Attributes" in the ECP panel not work, any changes are not saved!
I've search about this issue and find seemly this is a bug in Exchange 2019 "CU10"
is it any solution to resolve this issue?

office-exchange-server-administrationoffice-exchange-server-connectivityoffice-exchange-server-deployment
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

batre avatar image
2 Votes"
batre answered LaskowskiJacek-7339 commented

I found the custom attribute values can be edited using Internet Explorer. Please check if that works for you.

· 6
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

Hi @batre
Many many thanks, It's unbelievable to me :-) ;-)
I tested with "Internet Explorer" and it worked fine, You helped me a lot

0 Votes 0 ·

Hi @batre,
Many many thanks, It's unbelievable to me :-) ;-)
I tested with "Internet Explorer" and it worked fine, You helped me a lot

0 Votes 0 ·
ManuPhilip avatar image ManuPhilip MohammadAjorlou-0627 ·

This option we discussed in initial threads (using different browser) and I think you didn't try it :)

1 Vote 1 ·

I tested with other browsers such (Chrome/Firefox/Edge)
I did not think that IE would solve the problem!
No one uses IE today.
Anyway, thank you

Regards,

0 Votes 0 ·

Thanks for the sharing!

0 Votes 0 ·

Thx, for the answer, work perfectly.

0 Votes 0 ·
ManuPhilip avatar image
0 Votes"
ManuPhilip answered MohammadAjorlou-0627 commented

Have you checked the issue while you connect ECP using a different browser or browser in incognito mode?
While the attributes are not saving, any events reported in event viewer?

· 4
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

Yes, the problem is not related to the Browser,
Specifically related latest CU update version (Exchange 2019 CU10)

0 Votes 0 ·
ManuPhilip avatar image ManuPhilip MohammadAjorlou-0627 ·

Also check for any suspected events in event viewer

0 Votes 0 ·

Everything is normal, we have over 8000 mailboxes, Users are also constantly using the email service.
there are no Errors and Warnings events, only "Custom Attributes" editing not save!
according to my search, Some people encountered this issue, but I can't find the solution to resolve the problem,
We had no problems before updating to CU10

0 Votes 0 ·
Show more comments
KaelYao-MSFT avatar image
1 Vote"
KaelYao-MSFT answered MohammadAjorlou-0627 edited

Hi @MohammadAjorlou-0627

I tested in my lab (Exchange 2019 CU9 and Exchange 2019 CU10) and was able to reproduce the problem.
In CU9 it works fine in EAC while in CU10 it cannot save the changes correctly.
And EMS both works fine without any problem.

Also in the discussion in this link, there are other ones who have the same problem.
116818-16.jpg

I suppose that if possible, you may need to use EMS instead as a temporary workaround.


If the response is helpful, please click "Accept Answer" and upvote it.
Note: Please follow the steps in our documentation to enable e-mail notifications if you want to receive the related email notification for this thread.


16.jpg (53.9 KiB)
· 2
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

Hi @MohammadAjorlou-0627

If possible, please open a support ticket with Microsoft support so that they can look deep into this issue.
You may contact them via phone numbers in this link: Global Customer Service phone numbers

Thanks in advance for your effort and hope you will get the answer soon.

0 Votes 0 ·

Hi @KaelYao-MSFT
Many thanks for your tracing,
As you told, I think the only way is to open a support ticket,
It's interesting to me that so far no Hotfix has been released by Microsoft for Exchange 2019 CU10 bugs!

Regards,

0 Votes 0 ·
GiovanniNichellatti-4415 avatar image
0 Votes"
GiovanniNichellatti-4415 answered

Hi,

Anyone have a solution to this problem ? Only IE to edit the attributes ? I have searched but not find any post of Microsoft about this problem.

2 Exchange 2016 CU21 with this problem.

Regards.

5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.