question

Akash-2979 avatar image
0 Votes"
Akash-2979 asked 31489488 commented

InternalServerError when I try to open jupyter lab in a compute instance in Machine Learning Studio

I am trying to launch Jupyter lab on a compute instance inside Machine Learning Studio.
It keeps giving me this Error.
{
"error": {
"code": "ServiceError",
"severity": null,
"message": "InternalServerError",
"messageFormat": null,
"messageParameters": null,
"referenceCode": null,
"detailsUri": null,
"target": null,
"details": [],
"innerError": null,
"debugInfo": null,
"additionalInfo": null
},
"correlation": {
"operation": "87079acea847584aae25f2f02e96a4cb",
"request": "2718ebcb2e21004c"
},
"environment": "eastus",
"location": "eastus",
"time": "2021-09-26T11:42:36.0001935+00:00",
"componentName": "notebook-instance-proxy"
}

Instance Details are:
Standard_DS11_v2 (2 cores, 14 GB RAM, 28 GB disk)

azure-machine-learning
· 3
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

I'm facing the same problem since two days ago.

0 Votes 0 ·

@Akash-2979 Based on my previous experience are you trying to login to the studio from a OS platform that is other than the following?

  • iOS, Android, Mac, and Windows flavors

Is Yes, You can try logging in to the studio or notebook from a windows device and check if you are using a platform other than the ones mentioned above.

You can also report the issue directly from Azure ML portal ml.azure.com with the request details from the top right corner using the smiley icon.




0 Votes 0 ·

Tks, @Akash-2979. T tryied to login using Chrome and Edge, and tryed Chome in Linux as well, without success.
I also tryed your suggestion: first I logged in in ml.azure.com, after that I tryied to access the Applications, with the same error, and I already reported isso to Azure support people as well. I think it is a recent bug, because it used to work a week ago.

0 Votes 0 ·

1 Answer

YutongTie-MSFT avatar image
0 Votes"
YutongTie-MSFT answered 31489488 commented

Hello @Akash-2979

A hotfix has been deployed on Friday, please have another try to see if this works on your end. Thanks.

Regards,
Yutong

· 1
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

Itś working now, tks.

0 Votes 0 ·