question

MohammadRadawan-7969 avatar image
0 Votes"
MohammadRadawan-7969 asked MohammadRadawan-7969 edited

iOS Simulators on not showing in VS2019 for Windows

I'm using a windows machine paired to an iOS machine for debugging iOS apps, everything was working fine and all of the simulators were populated successfully every time I pair, until I updated everything on the mac (XCode & visual studio). The connection between windows and mac is done successfully, however there no simulators appearing whatsoever. Please help me because my project is stopped. I have to mention that I'm using this method (pairing to mac) because the simulators issue exists on my mac. I've left no stone unturned to fix it but they are not appearing, only the generic simulator does, as a workaround, I decided to pair to a mac from windows and all of the simulators appeared like a charm, until I decided to update which I really really really regret doing

dotnet-xamarinforms
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

1 Answer

KyleWang-MSFT avatar image
0 Votes"
KyleWang-MSFT answered MohammadRadawan-7969 edited

Hi MohammadRadawan-7969,

I updated everything on the mac (XCode & visual studio)

Does this mean you have updated the Xcode to 13? If so, please install the xamarin.ios-15.0.0.6.pkg which for Xcode13 first.

Here is the GitHub thread you can refer to: Xcode 13.0 Support. Also, you can post any Xcode13 issue there.

Regards,
Kyle


If the response is helpful, please click "Accept Answer" and upvote it.

Note: Please follow the steps in our documentation to enable e-mail notifications if you want to receive the related email notification for this thread.

· 1
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

Thank you Kyle
Actually I've made an (update) not an (upgrade), I was already on 13.-- but I've updated it to a higher build.
I have a question though, If I installed version 15.0.0.6 on mac, wouldn't that conflict on the current version 14.--- on Windows.
Besides, after some digging, I found that the best solution for me is to uninstall XCode 13 and install version 12.5 and that not only would solve my windows problem, but also my mac problem.. Do you think it's reasonable to give it a try?

0 Votes 0 ·