question

BB-3859 avatar image
0 Votes"
BB-3859 asked EmilyDu-MSFT commented

SPO Site Permissions flyoutnot showing "Share Site" section

I changed the URL of a site in SharePoint online and since then the Site Permissions flyout doesn't give the ability to share the site. Permissions can only be updated via the advanced permissions section of Site Settings.

F12 toolbar gives an error about an invalid URL, but even if I fix that in the console it still doesn't load.

Screenshots:

What I see:
137798-image.png

It should show:
137823-image.png


Here's the console errors:

137841-image.png
Uncaught TypeError: Failed to construct 'URL': Invalid URL
Error: Error: Idle tracking cookie is missing.


office-sharepoint-online
image.png (17.4 KiB)
image.png (26.8 KiB)
image.png (44.6 KiB)
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

EmilyDu-MSFT avatar image
0 Votes"
EmilyDu-MSFT answered EmilyDu-MSFT commented

@BB-3859

I have tested in my end and I could not reproduce the issue.

I have changed the site collection URL in the SharePoint admin center, then go to the Site permissions of this site collection, it shows as usual.
137991-1.png
137992-2.png

Which browser you are using? Please try to access the site collection in another browser to check whether the issue occurs.

And I suggest you check your permission, then clear the browser cache to check whether the issue occurs.


If an Answer is helpful, please click "Accept Answer" and upvote it.
Note: Please follow the steps in our documentation to enable e-mail notifications if you want to receive the related email notification for this thread.



1.png (37.9 KiB)
2.png (23.4 KiB)
· 2
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

I've tried all browsers and this is the only site in our tenant that I have this problem with. I should also note that there was a site previously at the URL which I removed and deleted before changing this URL to replace it.

0 Votes 0 ·

@BB-3859

I create a site collection with URL ../sites/emilytest and another site collection with URL ../sites/emilytestsite. Then I delete the site collection with URL ../sites/emilytestsite, change the site collection URL ../sites/emilytest to ../sites/emilytestsite, the issue does not occur.

I suggest you open a service request with Microsoft to further help.

0 Votes 0 ·
VREDUCAREACADEMY2999 avatar image
0 Votes"
VREDUCAREACADEMY2999 answered
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.