question

Tony-6084 avatar image
0 Votes"
Tony-6084 asked PengGe-MSFT commented

The 'HTMLPackage' package did not load correctly

I cannot open the visual studio 2013 suddenly, it prompts the following message

The 'HTMLPackage' package did not load correctly
...
Continue to show this error message?

After I click Yes button, it cannot load solution. In addition, it show the following error message and cannot close the Visual Studio properly

141498-error.png


vs-general
error.png (7.3 KiB)
· 1
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

Hi, @Tony-6084
May I know whether your issue has been solved or not? If not, please share it in here. We can work together to figure it out.

0 Votes 0 ·

1 Answer

PengGe-MSFT avatar image
0 Votes"
PengGe-MSFT answered

Hi, @Tony-6084

Welcome to Microsoft Q&A!

You can try to delete all files in this folder:
C:\Users\<your users name>\AppData\Local\Microsoft\VisualStudio\12.0\ComponentModelCache

You can also try to start Visual Studio in Developer Command Prompt for VS with the following command:
devenv.exe /clearcache
devenv /updateconfiguration

Sincerely,
Peng


If you have extra questions about this answer, please click "Comment". If the answer is the right solution, please click "Accept Answer" and kindly upvote it.
Note: Please follow the steps in our documentation to enable e-mail notifications if you want to receive the related email notification for this thread.


5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.