question

SarveshPandey-9913 avatar image
0 Votes"
SarveshPandey-9913 asked KranthiPakala-MSFT answered

Dataflow taking old input value in ADF

Hi Team,

I am testing a pipeline. We have updated the input of one parameters (there are no default values) but the ADF is still taking old value as input not the updated value.

Please let me know the workaround of this.

azure-data-factory
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

1 Answer

KranthiPakala-MSFT avatar image
0 Votes"
KranthiPakala-MSFT answered

Hello @SarveshPandey-9913,

Thanks for the question and using MS Q&A platform.

As we understand the ask here is that though you have updated the parameter input values, ADF still shows the old value. Please correct if I'm not accurate.

Are you testing with debug or trigger now? Could you please try both ways and let us know if your observations are consistent or different in each case?
If your original pipeline is already published and if you are doing a trigger now testing, then the pipeline will take the values that are published. So, could you please make sure that your pipeline is published after the pipeline input parameter values are updated and do another test and let us know how if you still notice the same behavior.

Since you are using Dataflow, I would also recommend refreshing your browser and see if that helps.

Thank you

· 2
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

Hello @SarveshPandey-9913,

Just checking to see if you have got a chance to try the scenarios mentioned in my previous comment. Do let us know how it goes.

Thank you

0 Votes 0 ·

Hello @SarveshPandey-9913,

We still have not heard back from you. Just wanted to check if the above suggestion was helpful? And, if you have any further query do let us know.

0 Votes 0 ·