question

OMG98-0268 avatar image
0 Votes"
OMG98-0268 asked OMG98-0268 commented

Transport rule cannot see any connectors to select.

Hi, in ExOL we’re trying to create transport that uses a specific connector. When presented with the Connector drop down menu it’s empty and shows a message …

![200014-image.png][1]

“No outbound connectors are available in your organization.
There is at least one test mode connector which is not included in the result. Please use -IncludeTestModeConnectors to view test mode connectors.”


We definitely have connectors.



Have cleared browser cache, tried incognito/private, different browsers, log out and in of Azure, added myself to global admin but to no avail.

Any ideas??
Thanks


office-exchange-server-administrationoffice-exchange-online-itprooffice-exchange-server-mailflowoffice-exchange-hybrid-itpro
image.png (92.4 KiB)
· 1
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

Hi @OMG98-0268,

Are you using Exchange hybrid?

And could you please run the command below to check the outbound connector in your environment? How many results returned?

 Get-OutboundConnector

Note that, there will be a default outbound connector to your on-prem domain if you are in a hybrid, and the default connector will not be contained in the list.

For more information: Configure mail flow using connectors in Exchange Online


0 Votes 0 ·

1 Answer

michev avatar image
0 Votes"
michev answered OMG98-0268 commented

I'm not able to reproduce this, I am able to select connectors just fine:

200094-image.png

Note that you can only select connectors "scoped" for transport rules, to get the list of such connectors within your tenant use:

 Get-OutboundConnector | ? {$_.IsTransportRuleScoped}




image.png (46.2 KiB)
· 1
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

They were not scoped. Changed and worked a treat. Thanks Michev!

0 Votes 0 ·