question

Manickam-6430 avatar image
Manickam-6430 asked ·

While trying to re-use custom policy it is failing

Created custom policy. It is assigned successfuly without any issue for the first time.
While trying to re-use the same policy and assign to different subscription it is failing with
Resource 'xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx' was disallowed by policy. Policy identifiers: '[{"policyAssignment":{"name":"DenyRVWithoutDiagnosticSettings","id":"/subscriptions/xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx/providers/Microsoft.Authorization/policyAssignments/5e80856cc5ca4e70aa316aa0"},"policyDefinition":{"name":"DenyRVWithoutDiagnosticSettings","id":"/subscriptions/xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx/providers/Microsoft.Authorization/policyDefinitions/xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx"}}]'.

azure-policy
3 comments
10 |1000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

Be sure that you are changing the subscription ID and other information that might still be tied to the previous location.

0 Votes 0 · ·

Did you change any variables iin the customn policy before applying to a different subscription?
Here are specific troubleshooting steps that may apply. Please review and let me know if this helps.

25599-errordetailspolicy.png

Cheers.


0 Votes 0 · ·

Hi @Manickam-6430 - Hope the response helped. Please dont hesitate to ping if you have any followup questions.

0 Votes 0 · ·

0 Answers