Certifierad .NET-arkitekt

Igår besökte jag Sundblad & Sundblad för sista gången i ärendet "Certifierad .NET-Arkitekt". Gårdagen var således den sista av de 12 dagar som ingår i utbildningen och jag kan alltså numera titulera mig "Certifierad .NET-arkitekt" tillsammans med 164 stycken andra personer.

Totalt sett så har kursen gett mig mycket på en rad olika områden så som:

  • Bättre förståelse för arkitektens roll i en SOA-värld
  • Bättre förståelse för hur man bygger lösningar baserade på SOA
  • Insikt i att ORM verkligen är något användbart i analysfasen
  • Bättre förståelse för de problem som arkitekter har i olika typer av företag som jag aldrig skulle kunnat få på annat sätt än via denna kurs om jag inte skulle in och jobba på alla dessa var för sig
  • Många nya trevliga bekantskaper

Summerar man ovanstående punkter med de jag inte nämnt så upplever jag utbildningen som en av de bästa jag genomgått sedan universitetstiden och det var ett tag sedan... :-)

Jag rekommenderar dig som har funderat på att gå denna utbildning att verkligen göra det, du kommer sannolikt att uppskatta den lika mycket som jag.

Observera! Utbildningen kommer endast att ges under denna vår i lärarledd form av Sundblad & Sundblad, sedan kommer den att ges via Microsoft Learning då vi köpt utbildningen för att lansera den globalt i och med den nya Arkitektcertifiering som kommer framöver. Du kan läsa mer om detta på länken nedan:

Låt oss certifiera dig som Microsoft .NET arkitekt!