IE8 Readiness Toolkit

Oavsett om ni bygger plug-ins eller endast webbsidor så kommer Internet Explorer 8 förändra en hel del för er som produktbolag. Denna version av browsern kommer slaviskt följa de webbstandards som finns där ute och det innebär att en hel del webbsidor där ute inte fungerar.

Av egen erfarenhet kan jag berätta att sidor som inte fungerar endast visas som en vit sida vilket ställer till problem. Jag installerade förra veckan IE8 beta som nyss släppts och efter det inte helt normalt surfa runt som vanligt. Dels så säger vissa webbsidor att jag har en "för gammal" version av browser vilket gör att jag inte kan se sidan alternativt så allt bara vitt.

Jag har försökt att avinstallera men ej lyckats, inte ens tillbakarullning via "System restore" fungerar så det är bara att installera om från början igen...

För att hjälpa er att inte göra samma misstag som jag eller bara för att lära dig mer så rekommenderar jag ett besök på webbplatsen "IE8 Readiness Toolkit", jag önskar jag gått dit innan jag "trigger-happy" gick direkt till "download-sidan"... :-)

http://www.microsoft.com/windows/products/winfamily/ie/ie8/readiness/default.htm