Jobba med oss – Academic Evangelist

Efter en lyckad rekrytering till rollen som “Platform Evangelist” så behöver jag nu förstärka mitt team med en Academic Evangelist. Antingen så är du en het kandidat själv, tveka  då inte att skicka in en ansökan eller så känner du någon som skulle platsa, be dem då söka jobbet omedelbums!

Läs mer här: Academic Evangelist

God fortsättning och gott slut!

/André

ACADEMIC EVANGELIST

VEM SÖKER VI?
Du älskar att briljera med ditt tekniska kunnande och skapar en ”vill-ha-känsla” bland de du träffar. Att leka med teknik och nya prylar är en självklarhet på samma sätt som att använda sociala medier för att förmedla dina åsikter. Din vana att med passionerande och entusiasmerande presentationer vinna åhörares engagemang hör till din vardag.
Du har en akademisk utbildning med fokus på teknik i botten, gärna kompletterad med ekonomistudier eller forskning. Du är sannolikt mellan 25-30 år gammal. En fördel är om du har djup kunskap kring utveckling mot webben, gärna PHP eller Java, och har skrivit applikationer för olika plattformar.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Genom att bygga upp relationer med studenter och fakulteter, både online och offline, kommer du positionera Microsofts plattformar som det självklara valet, att använda såväl privat som vid studier, för att erhålla en konkurrenskraftig teknikutbildning. Du ska evangelisera våra senaste tekniker som spänner över flera plattformar, allt från mobilen till molnet via sociala plattformar i mitten.
Du kommer ansvara för våra studentprogram likväl som våra relationer mot fakulteterna inom matematik och natur (MATNAT). Kreativitet på ett strukturerat sätt kommer vara en viktig egenskap för att lyckas nå igenom bruset i en allt mer konkurrensansatt värld.

VAD ERBJUDER VI?
Troligtvis ett av de mest intressanta jobben på en global arbetsplats med fokus på utbildning i Sverige. Ditt jobb kommer bestå av resande inom Sverige men även internationellt då en stor del av den personliga utvecklingen bygger på att samarbeta och dela erfarenheter med personer som har samma roll i andra länder. Du kommer självklart också jobba med de absolut senaste tekniska prylarna och produkterna, exempelvis HTML5, Windows Phone 7, Azure och Silverlight.