MSDN Live: Hjälp mig skapa demos!

För stunden sitter vi och planerar MSDN Live som precis som vanligt går av stapeln i oktober månad där vi kommer att besöka sex orter runt om i Sverige (återkommer med orter och datum när du kan anmäla dig).

Ser man till den feedback vi fått under tidigare roadshows så är det i vissa fall så att ni tycker att våra exempel inte är direkt kopplade till "verkligheten". Det kan vara sant i vissa fall, men ofta blir det för komplext att både visa på vad tekniken klarar av samt tvinga er åhörare att förstå ett verksamhetsproblem som löses inom ett område som är väldigt specialiserat.

Men denna gång tänkte jag vi skulle försöka få ihop dessa båda till ett under mina sessioner som kommer fokusera på Office 2007.

Så min önskan från dig som utvecklare är att du beskriver problem som du har idag (som förhoppningsvis löses enkelt i  nya versionen), funktioner du skulle vilja ha, bra generella demoapplikationer eller liknande som jag kan mappa mot Office 2007 (VSTO) och SharePoint Server 2007 under mina demonstrationer.

Posta dem som kommentar till denna postning eller skicka dem direkt till mig via kontaktformuläret som nås via "Contact" i menyn ovan.

Tack för hjälpen!