Windows 7 Client Software Logo Toolkit (WSLK) släppt

Nu har vårt logo-toolkit släppts i skarp version för den som vill testa sin programvara och därmed erhålla kvalitetsstämpeln “Compatiple with Windows 7” att använda tillsammans med sina produkter.

I dagsläget är det drygt 1900 applikationer världen över som redan fått sin stämpel då de gjort sina tester med betaversioner på toolkit:et. Bakom detta står 815 ISV:er från 46 länder. I genomsnitt har man lagt en halv dags arbete på att genomföra sina tester osv i jämförelse med samma sak för Windows Vista som tog ca 10 dagar. En bonus är att nu är testningen också kostnadsfri där det för Windows Vista kostade $1000.

Enda smolket i bägaren är att jämför vi Sverige med våra nordiska kollegor så är det faktiskt så att de tre nordiska länderna (Norge, Danmark och Finland) har fler logocertifierade ISV:er än vi i Sverige även om vi är största land. Min önskan är därför att du/ni som har en produkt som är kompatibel (och ni är många svenska bolag, drygt 100, som är det och som visar det publikt genom registrering i portalen http://www.isvappcompat.com) tar nästa steg och också certifierar er produkt. Bonusen förutom loggan är naturligtvis poäng in i partnerprogrammet som i sin tur ger ett mervärde i form av licenser på mjukvara för internt bruk.

Så släpp hörnflaggan och testa av era produkter!

Ladda ner toolkit:et här: Windows 7 Client Software Logo Toolkit (WSLK)