Dynamics CRM 2011 RTM er her - før tiden!

Microsoft CRM Online i Skyen er i full gang og vi har flere norske kunder som har gått i produksjon i skyen. Nå er det on-premise sin tur, Dynamics CRM 2011 "på bakken":

Microsoft har nettopp annonsert at Release To Manufacturing (RTM)-versjonen av Microsoft Dynamics CRM 2011 for "on-premises" og "parter-hosted" nå er tilgjengelig. Det betyr at du nå kan laste ned den ferdige versjonen av produktet fra Microsoft Download Center. RTM var opprinnelig skedulert til den 28. februar, men kommer altså to uker før tiden!

Du finner hele herligheten ved å søke etter "Dynamics CRM 2011" på Microsoft Download Center og deretter sorterer synkende på "Released" dato.

Jeg minner om at det er hele tre måter å ta i bruk RTM-versjonen på hvis du allerede er i gang med RC-versjonen (Release Candidate):

  • Oppgrader fra RC til RTM via Windows Update
  • Av-installere RC og re-installere RTM med valget "connect to existing..."
  • Installere RTM fra scratch på ny maskin og flytte&importere databasen(e) fra RC-serveren til RTM-serveren

OBS: RTM-klienten er ikke kompatibel med RC-serveren. Dette betyr at du må oppdatere serveren til RTM før du oppdaterer klienten.

Men ikke bare det:

I tillegg annonserte Microsoft en ny ytelses-test som er utført sammen med Intel for å teste skalerbarheten på Dynamics CRM 2011. Resultatet er hele 150.000 samtidige brukere! Ja, du leste riktig. Ytelses-testen blir dokumentert i et white-paper som kommer i mars.

Jorulf

 Abonner på nyheter via RSS| Abonner på nyheter via E-post