En stor dag: 9. september 2010

Hva er spesielt med den 9. september 2010?
Det er dagen for BETA-release av Microsoft Dynamics CRM 2011, både i ONLINE versjon og i ON-PREMISE versjon.

Når jeg skriver dette er det bare timer igjen til BETA-versjonen slippes og vi gleder oss! Det er flere års hardt arbeid og tusenvis av årsverk som er investert i neste generasjon CRM fra Microsoft. I tillegg til alle de nye funksjonene og mulighetene i selve løsningen, så er vel kanskje det aller viktigste at Dynamics CRM lanseres som en strategisk forretningsapplikasjon levert som Software as a Service (Saas) i skyen. Det er derfor også en strategisk milepel for Microsoft's satsning på skyen.

BETA versjonen blir åpent tilgjengelig for nedlasting hvis du selv ønsker å installere den på en server. Husk å lese release notes og dokumentasjonen som følger med om systemkrav før du setter igang... 
ONLINE versjonen vil bli BETA-testet på en kontrollert måte og Microsoft Norge vil få en "kvote" på hvor mange BETA-kunder vi kan ha på CRM ONLINE versjonen. Meld din interesse her.

Og hvor er det du skal følge med?   Jo, her:    www.crm2011beta.com
Denne siten vil være hovedkilden til informasjon om den nye CRM-versjonen. Her vil du også finne link til nedlasting av on-premise versjonen.

Det kommer til å koke med informasjon fra ymse steder de nærmeste månedene. Her er noen viktige sites du kan følge med:

 

Support på Dynamics CRM BETA-versjonen vil du finne her: 
http://social.microsoft.com/Forums/en-US/crm2011beta/threads 

Husk: Det du starter å utvikle i BETA-versjonen vil være oppgraderbart til den endelige versjonen.

Tidsplanen videre nå er:

  • BETA fasen varer frem til desember.
  • Detaljer om hvordan løsningen skal pakketeres og prises annonseres i midten av oktober på Convergence konferansene.
  • I desember slippes den endelige versjonen av CRM ONLINE (Release to Web, RTW). Dette representerer samtidig også RC (release candidate) versjonen av CRM on-premise.
  • Global lansering er planlagt rett over nyåret.
  • RTM (Release To Manufacturing)-versjonen av CRM on-premise slippes rundt 1. februar 2011. Det er den ferdige versjonen i nedlastbar versjon for alle kunder som vil drifte Dynamics CRM selv.

 

Jorulf

 Abonner på nyheter via RSS| Abonner på nyheter via E-post