Kickoff for Nettsky lanseringspartnere gikk av stabelen med stor interesse – 6. april 2011

 

nettskylogo

Microsoft arrrangerte et kickoff for de utvalgte Nettsky lanseringspartnerne på Lysaker. Rundt 50 representanter fra partnerne var til stede og i tillegg fulgte 37 kickoffen via Livemeeting.

Arrangementet annonserte Nettskybootcampen som arrangeres 3-5 mai 2011 på Gardermoen. Der vil det være egne spor for hele nettsky stacken.

Dynamics CRM Online vil ha en agenda primært rettet mot BPOS partnere som ønsker å tilby CRM i skyen. De tre dagene vil gi deltakerne smakebiter på:

- Dynamics CRM Online produktet
- Integrasjon med Sharepoint
- Customization
- Hvordan konvertere og integrere
- Marketing Dynamics CRM, Marketplace
- MPN Competency, surestep
- Solution Selling
- Hvordan lykkes med CRM Online i SMB markedet
- Compete
- Hvordan oppnår Absalon CRM suksess som ISV partner. Absalon CRM forteller om hvordan de har lykkes med skallering av CRM

Oppsummert en agenda som gir innblikk, kunnskap og gode tips på de store mulighetene som ligger der ute for Dynamics CRM Online partnere.

Vi opplever stor interesse for våre skytjenester: Dynamics CRM Online, Intune, Azure og Office 365 (lanseres snart), og gleder oss til å treffe partnere på Teknisk Bootcamp, Nettskyuken – Muligheter 2011 i september og ikke minst til flere spennende forretningsmuligheter i skyen fremover sammen med våre partnere.

 

Photo_55A7443B-AD96-0CA7-9AFD-B67F0F82E1EB

 

Thomas