Vill du ha mitt jobb ? Nu har du chansen !!

Har du funderat på hur det hade varit att arbeta för Microsoft och att få arbeta med det bästa CRM systemet på marknaden? Då har du chansen nu !!

Jag har bytt roll och skall börja arbeta mot vårt storkundssegment och därför söker vi nu en ersättare till mig. Att arbeta som produktspecialist på Microsoft Dynamics CRM är ett fantastiskt spännande och omväxlande jobb.

Under de tre år som jag arbetat som produktspecialist har jag träffat massor av duktiga partners, besökt en mängd intressanta kunder, sett en stor del av Norge och resten av världen. Teamen jag jobbat i (Partner Technology Specialist / Dynamics) är några av de bästa i Microsoft och sist men inte minst har jag fått arbetat med, i mina ögon, den bästa produkten Microsoft har.

Vi har haft en årlig växt på över 100% runt om i världen och långt över det i Norge !!! Som ni såg i min tidigare post har vi över 100 personer som kommer på träning för den nya versionen av Microsoft CRM.  Detta är bara början och du har chansen att vara med..

Detta är vad som förväntas av dig:

"I jobben som Partner Technology Specialist – Dynamics CRM er du med i CRM teamet som den faglige tyngden. Du jobber med våre partnere for å bygge deres kompetanse på salg og teknisk, og du er med i de aller største casene som presales hjelp."

Du kan läsa mer om rollen som produktspecialist på Microsoft Dynamics CRM på våra rekryteringssidor.

Jag kunde inte ha önskat mig ett bättre roll och arbetsplats och jag är säker på att det kommer att gäller dig med :)

Är du intresserad så uppmanar jag dig verkligen till att söka, du kommer inte att ångra dig !!

- David Orlander

 Abbonera på nyheter via RSS| Abbonera på nyheter via Email