Virtualisering av Dynamics CRM är nu supporterat !!

Ni är många som har frågat mig tidigare och nu kan jag äntligen säga JA !! Vi supporterar Dynamics CRM i virtuella miljöer och nu kan våra kunder köra CRM i Microsoft Virtual Server 2005. Läs mer om support av Dynamics CRM Virtualisering det på vårt produktteams blog

image

Det som är minst lika intressant är att vi nu i Windows Server 2008 byggt in Virtualisering och genom att aktivera Server rollen Hyper V har du möljigheten att börja virtualisera om mindre än 30 minuter !!

Som några av er kanske såg på min korta virtualiseringsdemo under Dynamics Partner dagen är Hyper V extremt enkelt att använda. Sett utifrån ett demosenario är det otroligt smidigt att bygga upp ett lösningsbibliotek som du sen kan välja från vid olika kundscenarion.

För kunder med produktionsmiljöer är det enkelt att kunna testa hur olika förändringar såsom patchar eller uppgraderingar påverkar miljön innan de rullas ut. Det är dessutom otroligt enkelt att kunna rulla tillbaka till ursprungsläget om något går fel vilket minimerar riskerna för driftsavbrott.

Utan att lova för mycket skall jag se om jag inte kan lägga ut ett par artiklar om hur en Windows Server 2008 maskin kan sättas upp som demo/testmaskin.

- David Orlander

 Abonnera på nyheter via RSS| Abonnera på nyheter via Email