MIX Essentials - fordi du kan!

Skal du til MIX Essentials ?

Sidder du som udvikler i et mediehus, reklame beureau eller andet sted hvor udviklere og interaktive designere går hinanden på klingen dagligt ?

Jeg sad på et tidspunkt i et meget respektivt reklame beureau på Vesterbro i København, hvor de interaktive designere brugte Flash til brugerfladerne og hvor vi som udviklere var nødsaget til at lære ActionScript fordi det skulle integrere med en .NET backend. Vi hadede det. Der var ikke integration mellem vores udviklingsmiljø og Flash og det gav nogle voldsomme komplikationer, ikke kun teknologisk, men også fordi det slet ikke er let at lave en stor og omstænding Flash/ActionScript løsning med .NET indover. Med Silverlight har man de her ting direkte ud af posen - ja der findes ingen ActionScript, kun .NET, XML og smuk integration mellem hele sit udviklingsmiljø.

Vi går en god fremtid i møde netop fordi vi kan undgå disse komplikationer mellem interaktive designer og udviklere - fordi nu snakker de samme sprog!

Tænk over det en sidste gang, og smid en mail til mig hvis du har lyst til at drikke en cola sammen med mig på dagen og evt. spise frokost - det kunne være vi kunne lære lidt af hinanden og måske endda få det sjovt.

Du finder mere information omkring MIX Essentials lige her: http://www.microsoft.com/danmark/msdn/events/mixessentials08.mspx