OiOiOi...ONUG, ANUG, KNUG og cph-dotnetters.dk og MDIP

Det er sjovt så nemt nogle ting kan være. Man behøver nærmest ikke, at gøre meget andet end at sparke folk over benet i ny og næ, og pludselig dukker der nye ting op til overfladen.

I onsdags var jeg MDIP "meet-up" i Odense sammen med 15 andre udviklere og mine kære chef Bo Drejer. Det var en rigtig god aften og folk var glade for at være samlet, hvilket er noget vi ikke har været længe. Så det var godt. Der kommer, ligsom der altid har gjort,  helt sikkert noget brugbart fra den gruppe - Henrik begynder måske endda at blogge igen ?

Igår var jeg noget hurtigt inde og ude af det community arrangement som jeg selv havde sat i søen. Da jeg snakkede med Jesper imorges, viste det sig, at de kom meget langt med den nye Odense .NET brugergruppe som jeg også har været med til at skubbe igang. Det er utroligt så meget jeg har nået på de 2 måneder jeg har siddet hos MS - måske er det fordi jeg er så skide lavpraktisk. Følg nu bare med på ONUG.dk, og samtidig hold øje med de rå knægte fra ANUG.dk som jeg ved har været en stor hjælp til både Jesper og Kasper fra ONUG.

Det tager kun 5 minutter at stable en brugergruppe på benene, så derfor lavede Mads Kristensen og jeg da lige en over messenger imorges :0). Ja OK, vi har snydt lidt. Der er blevet lavet lidt forarbejde før jeg bestilte domænet til brugergruppen i København, hvilket forresten det kommer til at hedde cph-dotnetters.dk. Vi vil være online i løbet af kort. Mens du venter på sitet kan du skrive "brugergruppe opstart / geek dinner" i din kalender d. 26 juni kl. 18. Vi mødes hos Microsoft i Hellerup, og tag endelig dine venner og kolleger med.

Jeg kan se, at Jakob T Andersen fra Miracle i Ballerup også har lavet en .NET brugergruppe - KNUG.dk. Det er dejligt at se, og jeg håber at folk kommer strømmende til Ballerup hver gang der der meldes om møde.

Husk, at jeg gerne hjælper til hvis der er noget du godt kunne tænke dig at lave i din by eller i dit community. Det eneste du skal gøre er at skrive mig en mail.

God weekend.