Video fra Umbraco Code Garden 2008.

Dem der synes vi er alt for alvorlige skal se det her, men synes du derimod ikke at humor er noget du bryder dig om skal du tænde for teksts-tv på dk4.

Jeg var til Code Garden i sidste uge, og sikke et arrangement Per og Niels havde fået sat på benene. Det var fantastisk inspirende og ikke mindst - mega sjovt og hyggeligt.

Der var i alt 100 mennesker som på en eller anden måde har med Umbraco communitiet at gøre. The most friendly CMS and community!

Dag 1 bød på keynote af Niels selv, og han fortalte lidt omkring roadmappet og hvordan det hele gik i forhold til året før. Meget spændende. Senere på dag 1 var der små sessions, hvor den 1 session hele tiden henvendte sig til nybegynderen af Umbraco CMS (er i 4.0 beta mener jeg)

Dag 2 begyndte med en stor rundkreds, en mikrofon i midten også kunne alle der havde lyst tage mikrofonen og sige "jeg vil gerne fortælle om....". Det gjorde 24 mennesker så i løbet af en halv time, og derefter kunne de forskellige slutte sig til de små grupper rundt omkring for at høre om de mange emner. Det var en blanding af "Open Space" og "Brown Bag" møde format.

I det store hele var det her virklig et godt arrangement og fortjener at blive at blive promoveret i langt højere grad end blot et par blog indlæg.