Ανακοινώθηκε η επίσημη κυκλοφορία του ASP.NET MVC 4!

Πρόσφατα ανακοινώσαμε την επίσημη διάθεση του ASP.NET MVC 4, που περιλαμβάνει το ASP.NET Web API. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το ASP.NET MVC 4 είτε κατεβάζοντας την επίσης νέα επίσημη έκδοση του Visual Studio 2012 ή εγκαθιστώντας το ASP.NET MVC 4 για Visual Studio 2010 SP1 και Visual Web Developer 2010 SP1. Στη Microsoft δουλέψαμε πολύ πάνω στην νέα αυτή έκδοση κι εδώ: ASP.NET MVC 4 Release Notes μπορείτε να διαβάσετε ότι καινούριο περιλαμβάνει.

Ταυτόχρονα κυκλοφορούμε και διάφορα preview πακέτα του NuGet με επεκτάσεις που συμπληρώνουν την έκδοση του ASP.NET MVC 4:

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτές τις preview επεκτάσεις εδώ.

Ο κώδικας των preview επεκτάσεων είναι διαθέσιμος εδώ: http://aspnetwebstack.codeplex.com, όπου μπορείτε να δείτε το source code, να παρακολουθήσετε την ανάπτυξη και θέματα αρχείου, να ρωτήστε ότι θέλετε στο discussion forums, αλλά και να συμβάλλετε δηλώνοντας τα αιτήματα σας.

Έχουμε επίσης ξεκινήσει να προσθέτουμε μία σειρά από δείγματα του νέου Git repository στο http://aspnet.codeplex.com. Και όπως πάντα, μπορείτε να βρείτε δείγματα, videos, tutorials και docs στο http://www.asp.net.

Σας ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε το ASP.NET MVC 4!