Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσετε τα Windows XP

Όταν κυκλοφόρησαν, πριν από 12 χρόνια, τα Windows XP αποτελούσαν την κορυφαία τεχνολογία της Microsoft. Μέσα σε αυτά τα 12 χρόνια όμως, οι εξελίξεις στον κόσμο της τεχνολογίας ήταν μεγάλες και οι αλλαγές πολλές. Σε αυτό το διάστημα, η Microsoft συνεχώς επένδυε σε νέες τεχνολογίες και λάνσαρε νέα προϊόντα. Έτσι, 12 χρόνια μετά, αποφάσισε να σταματήσει την υποστήριξή των WindowsXP και του Office 2003.  

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; 

Από τις 30 Απριλίου 2014:

  1. Δεν θα υπάρχουν πλέον ενημερώσεις ασφαλείας, συνεπώς τα Windows XP θα γίνονται προοδευτικά περισσότερο ευπαθή σε επιθέσεις από ιούς.
  2. Προσωπικά και εταιρικά δεδομένα μπορεί να τεθούν σε κίνδυνο.
  3. Οι εταιρείες που κατασκευάζουν υλικό και λογισμικό για τα Windows θα σταματήσουν πιθανότατα να υποστηρίζουν τα Windows XP.

Τώρα λοιπόν είναι η κατάλληλη στιγμή για αναβάθμιση! Το λογισμικό των Windows 8 &Office 365 παρέχει ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας και συνδυάζει την τελευταία τεχνολογία με τις πιο πρόσφατες συσκευές hardware που κυκλοφορούν. Συγχρόνως, προσφέρει μεγάλη ποικιλία εφαρμογών και εργαλείων για ευκολία στη λειτουργία και μέγιστη παραγωγικότητα. Κι όλα αυτά σε ένα ασφαλές και γρήγορο περιβάλλον.

Η Microsoft τώρα δίνει την ευκαιρία στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να ανανεώσουν το λογισμικό τους εξοικονομώντας έως και 20% για αγορές μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 2013. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.