Begynd rejsen som digital underviser lige her

Digitalt understøttet undervisning aktiverer elever på helt nye måder.

Det kan hjælpe med differentiering af undervisningen, til gavn for både fagligt svagt og fagligt stærkt stillede elever. Helt lavpraktisk kan det hjælpe underviseren i hverdagen med planlægning og dokumentation af denne. Så hvorfor ikke begynde din rejse mod et mere digitalt klasseværelse allerede i dag? 

Vi er klar til at hjælpe dig i gang!

I samarbejde med super seje undervisere fra hele landet har vi udviklet en webside, hvor alt om det moderne klasseværelse er samlet. En oversigt over de mest brugte værktøjer til digital undervisning. Hvis du oven i købet logger ind (sign in) når du gennemgår materialerne vil du løbende kunne opbygge point mod din rejse som Microsoft Innovative Educator (MIE) - det er godt for cv'et!

Du vil finde gratis kurser i Microsoft Office produkter som OneNote, Sway og Teams - og inspirationsmaterialer om følgende områder:

  • Mediepatruljer til udrulning af digitale værktøjer
  • Minecraft i matematikundervisningen
  • Sway til flotte, nemme elevpræsentationer - Multimodalitet
  • OneNote som klassens digitale ringbind
  • Gode råd til at hjælpe lærere i gang med nye værktøjer
  • Værktøjer til elever med læsevanskeligheder

Find det hele på www.aka.ms/blivMIE - brug koden ECQV6X9MCTAFY2018 når du tilmelder dig - så er du et skridt på vejen mod at blive en Microsoft Innovative Educator!

(Siden kan nemmest tilgås via Mac/PC - ved mobiladgang kræves login som fx Facebook, Office365 arbejdskonto el lign.)

 

Kontakt Erik Carter hos Microsoft hvis du har spørgsmål: a-ercart@microsoft.com

GRATIS WORKSHOPS

Bor du i Lyngby og omegn på Sjælland,  så anbefaler vi at du melder dig til en eller flere gratis eftermiddags workshops, hvor Erik gennemgår programmernes funktioner til understøttende læring - et program ad gangen.

Se workshop oversigten her