Creators Update til Windows 10 - hvad er interessant?

creators-updateMed den seneste opdatering til Windows 10, Creators Update, har vi lagt yderligere fokus på den kreative brug af din computer. I dette indlæg vil vi fokuserer på to områder, Paint 3D og Windows Ink.

Generelt set sætter vi endnu pennen endnu mere i spil med den seneste opdatering. Det er efterhånden velkendt, at håndskrift og muligheden for at kunne tegne og bruge en pen i kreative processor er en styrke. For mange er det også en nødvendighed.

Med Paint 3D har du som underviser og elev en ret fed og kreativ app, hvor du kan tegne og skabe i 3 dimensioner. Det giver muligheder som er lige lidt vildere end med andre værktøjer, som I ellers har til rådighed.

Se videoen her for en kig ind i Paint 3D

Med Windows Ink, vores platform for at tegne stort set i alle programmer på pc'en, lægger vi endnu en lag på nødvendigheden i at have et device som imødekommer alle elever og læreres brug for at kunne vælge den rette input metode. Men den seneste opdatering kan du fx laver noter i videoer mens de spiller og efterfølgende kan dele video med noter med dine kollegaer. Derudover er der mange muligheder for at tage noter, tegne og sketche og bruge Sticky Notes.

Se mere her i videoen om Windows Ink

Se en kort video om hele Creators Update her... og læs en FAQ fra Microsoft her...