Elgiganten tilbyder en specialpris på Surface RT direkte til børnehaver, skoler og uddannelsesinstitutioner

Dette forår tilbyder Elgiganten specialpris på Surface RT 64GB direkte til institutioner, grund- og folkeskoler, gymnasier og andre uddannelsesinstitutioner . Tilbuddet gælder i en begrænset periode fra nu og frem til 1. juni 2014.

Til en speciel uddannelsespris tilbyder vi Surface RT som er et fremragende værktøj til undervisning og læring. Med tilbuddet får elever, studerende, pædagoger, lærere og undervisere den nyeste tablet-teknologi til overkommelig pris.

Surface RT (64GB) – 1.795 kr. excl moms (vejl. udsalgspris 2.559,50 kr. excl. moms)

Surface TYPE COVER SORT – 400 kr. excl. moms (vejl. udsalgspris 799,20 kr. excl. moms)

Surface RT er klar til undervisning, research eller studier, så snart den er pakket ud. Det er bare at gå i gang.

Inkluderet i den attraktive pris er Microsoft Office Home & Student 2013 RT, der rummer Word, PowerPoint, Excel and OneNote. Derudover fås der tusindvis af apps til leg og lærende undervisningsformål i Windows Store.

Har du brug for mere information?
på dette link kan du læse mere om, hvorfor Surface RT er et godt valg til skoler og andre uddannelsesinstitutioner. Og du kan klikke dig ind og se Microsofts hjemmeside omkring Surface RT generelt hvis du har brug for mere information om produktet.

Ønsker du at benytte det særlige, tidsbegrænsede tilbud?

Udfyld venligst vedhæftede bestillingsblanket nederst og send bestillingen til erhverv@giganten.dk

Til de første 200 Surface RT tablets der bestilles kan man få et gratis touch cover med i prisen (værdi: vejl. udsalgspris 519,20 kr. excl. moms). Så længe lager haves.

Med venlig hilsen

Elgiganten

TIDSBEGRÆNSET MICROSOFT SURFACE RT TILBUD TIL UDDANNELSESINSTITUTIONER.pdf