Eventoverblik - sommer 2019

Vi slutter året af med spændende events!

For undervisere/konsulenter der beskæftiger sig med platforme og anvendelsesstrategier:

Vi oplever stor efterspørgsel på mulighed for sparring og erfaringsudveksling om kanalstrategier i forbindelse med udrulning af AULA.

Vi inviterer derfor til dialog-workshops, hvor vi vil forsøge at kortlægge de mange platforme man bevæger sig på i en kommune, erfaringsdeling fra kommuner der allerede er godt i gang, deep dive og roadmap for Microsoft Teams og derefter give jer mulighed for at sparre med hinanden om, hvad I allerede gør eller har planer om at gøre når det kommer til anveldelsesscenarier/kanalstrategi.

Lyngby d. 12. juni: Tilmelding her

Kolding d. 13. juni: Tilmelding her

For undervisere, konsulenter og alle andre der er nysgerrige på hvordan man kan bruge it i skolen og blive en del af vores netværk:

Skoleårets afslutning nærmer sig med hastige skridt og det er derfor endnu en gang blevet tid til læring, netværk og grill!

Vi starter arrangementet med et indslag om digital dannelse, og fortsætter efter lækker grillmad med en omgang Minecraft: Education Edition - fokus på begyndere, kodning og kemi, som alle kan være med til!

I Esbjerg skal vi på ægte Esbjergsk manér være på havnen - og vi har hørt at der er mulighed for både krabbe væddeløb, knobbinding og måske endda en sejltur på Skoleskibet - så der kan det være programmet bliver justeret lidt.

Læs mere og tilmeld jer på linket herunder og tag gerne en kollega med:

Lyngby 11. juni 2019: Tilmelding

Esbjerg 13. juni 2019: Tilmelding

Minecraft: Education Edition kan downloades på Windows og iPad på aka.ms/download. Hvis du vil have en introduktion til spillet inden, kan du tage en gratis træning her: aka.ms/MinecraftKursus.