Events i marts måned

Marts måned er proppet med super fede og inspirerende events. De henvender sig både til dem med et pædagogisk fokus, men også for IT eksperterne. Her får du et overblik over hvad der sker:

 

Inspirationsdag med Microsoft Education & Partnere 

Vi afholder to inspirationsdage for vores kunder en i øst og en i vest. Vi har inviteret vores dygtige partnere og de vil udbyde forskellige sessioner og du får derved mulighed for at vælge forskellige oplæg efter interesse. Disse events henvender sig primært til den tekniske specialist/konsulent

Lyngby, d. 22 marts kl. 9-12: https://www.microsoftevents.com/profile/6286436

Herning, d. 27 marts kl. 9-12: https://www.microsoftevents.com/profile/6294321

 

Microsoft Innovative Educator workshop

Blive en del af vores lærenetværk. Deltag i en hyggelig og lærerig aften. Denne gang vil der være fokus på kodning med MakeCode Arcade. Læs mere på selve registreringssiden. 

Lyngby d. 19 marts kl. 17-21 : https://www.microsoftevents.com/profile/6362949

Kolding d. 21 marts kl.17-21 : https://www.microsoftevents.com/profile/6354988

 

Danmarks læringsfestival 2019

Har du ikke set det allerede i et af vores andre posts deltager vi igen i år på Danmarks Læringsfestival. Vi vil være at finde på stand 422 og har i år fokus på samskabelse, kollaboration og kreativitet gennem Minecraft: Education Edition og Microsoft Teams. Læs mere om vores Mincraft: Education træninger samt de oplæg vi kommer til at afholde her.(Link til Katjas post)

 

Intune for Education 

Vi har en fuldt booket Intune for education workshop i Lyngby d. 26 marts.

Skriv dig på venteliste her: https://www.microsoftevents.com/profile/6133600