Gratis Online træning fra Microsoft

Vær med i vores netværk for undervisere og bliv bedre til bruge dine digitale redskaber i hverdagen. Tjen 1000 point og bliv certificeret Microsoft Innovative Educator.
Lær alt fra OneNote som samarbejdsværktøj til SWAY som visuelt fortælleværktøj for eleverne. Få ligeledes indblik i Office 365 som værktøj til elever og lærere.

Vi anbefaler
Prøv dig med disse to kurser for at komme i gang med OneNote & Sway som begynder - de giver begge en god base for at arbejde videre. Dertil har vi til de som allerede kender OneNote en smule udvalgt et længere kursus der går i dybden med OneNote som klasse værktøj til deling og samarbejde på tværs, samt et kursus der kigger rundt om hele Office 365 i et undervisningsmiljø.

Begynder
OneNote, lær programmet at kende og få mere styr på din forberedelse og evaluering af undervisningen. Du får et godt overblik. https://education.microsoft.com/GetTrained/Introduction-to-OneNote
Klik JOIN NOW for at få point og tag kurset der varer 45 min.

Derefter vil det være godt i fx samme uge at tage dette intro kursus til SWAY - programmet der giver dine elever gode muligheder for at udtrykke sig visuelt og opleve glæden ved at fortælle og skrive anmeldelser, interaktive artikler og nyhedsbreve m.m.
SWAY: https://education.microsoft.com/GetTrained/Introduction-to-Sway
Klik sign in og du er klar igen til flere point.

Avanceret
Office 365 - hvad er der i pakken?  
Hvis du gerne vil have overblik over Office 365 og vide hvordan det er tænkt anvendt undervisningen, så er dette lidt længere kursus et godt fundament for at forstå det. Kurset varer samlet 3 timer - men kan deles op i mindre bidder.
Office 365 - overblik: https://education.microsoft.com/GetTrained/Teacher-Academy-Office-365

OneNote - fokus på samarbejde
Som mere avanceret bruger anbefaler vi dig dette kursus som fokuserer på brugen af OneNote i en klasse sammenhæng. Der er fokus på samarbejde på tværs og kurset varer 3 timer og giver dig 3.000point - men kan deles op i mindre bidder.
OneNote og samarbejde: https://education.microsoft.com/GetTrained/Teacher-academy-OneNote-the-ultimate-collaboration-tool
Klik sign in/join og du er klar til at hapse pointene.

Fysiske møder i Danmark
Hvis du har mod på at mødes fysisk så afholder vi flere gange årligt møder med undervisning og netværk for lærer på Sjælland og i Jylland.
Det er relevant for både lærere i folkeskoler/grundskoler og gymnasier, samt på de mellemlange uddannelser - skriv til Morten Ovesen (moovesen@microsoft.com) for mere info på dette.

Digital læring via træning
Vær med i netværket online https://aka.ms/dkMIE
Bemærk at kurserne er inddelt så der er noget for både begyndere og avancerede brugere.
Når du klikker ind på træningshjemmesiden - da tilmeld dig i øverste højre hjørne og du er klar til at begynde din undervisning via online kurser - sørg for at opnå 1.00 point og du er godt på vej..
Eller læs vores tidligere danske udgivelse om Microsoft og inddragelse af de 21 århundredes kompetencer - Navigering efter fremtidens læringskompas: https://msdnshared.blob.core.windows.net/media/2016/04/MS-EDU_whitepaper_12p_final_spread.pdf