Har alle hørt om Office til fri afbenyttelse hos dig?

I Microsoft vil vi gerne sikre, at vores kunder er glade for vores løsninger og får mest muligt for pengene. Hvis du eksempelvis er på en skole med Office 365 har vi en række tilbud, der kan hjælpe med implementeringen fx - gratis kurser til elever og studerende. Det er ikke nok at have redskaber i verdensklasse, hvis man ikke ved hvordan de anvendes hensigtsmæssigt.

Men ved du, hvor mange på din institution der egentlig kender muligheden for at få en gratis Office-pakke på op til 5 enheder, 1 TB lagerplads i OneDrive og meget mere?Vi må konstatere, at det ofte er langt færre, end man skulle tro – der er derfor fortsat et potentiale for at sikre, at I som Office 365-kunder får endnu mere smæk for skillingen. Det er nemlig ikke nok bare at stille Office 365 til rådighed på din institution – det skal aktivt kommunikeres.

Derfor har vi udviklet postkort, der er målrettet gymnasiale og videregående uddannelser. De henviser til login-siden aka.ms/office365tilmeld, hvor de vil kunne aktivere og downloade Office 365.

Hvordan får du fat i disse postkort, så alle på din institution hører om dette fantastiske tilbud?

Skriv til Erik Carter på t-ercart@microsoft.com med det ønskede antal, så sendes de fuldstændigt gratis – så du kan få endnu mere ud af din Office 365-løsning!                                                                                                                              

Du er desuden meget velkommen til at skrive, hvis du også ønsker digitalt materiale i form af fx indlæg til intranet og lignende – vi vil efter bedste evne hjælpe med kommunikationen lokalt.

Office 365 Student Advantage materiale til elever og studerende.pdf