Hjælp dine kolleger og få en lækker drikkedunk!

Hjælp dine kolleger igang med at blive klogere på Microsofts værktøjer til undervisning og få en drikkedunk til både dig og dem!

Vi vil så gerne have flere undervisere på Microsoft Educator Community (MEC), som er et website, hvor du har mulighed for at tage træninger i nye (og gamle) Microsoft produkter, få kontakt med andre undervisere fra hele verden, booke Skypes med klasser og eksperter fra nær og fjern OG opsamle point og badges mens du gør det.

Alle kurserne er gratis og varierer i tid og indhold, så der er noget for alle!  

Nu er skoleåret snart slut, så vi vil gerne give en lækker drikkedunk dem der hjælper sine kolleger igang, samt all de lærere der bliver signet op - så kan I være velhydrerede i sommerferien!

 

Alt I skal gøre er (senest 28. juni 2019):  

  • Log på
  • Indløs koden KBSCN9019, så vi kan tracke hvem der er på
  • Send en mail til uddannelse@microsoft.com mærket 'MEC', og skriv hvilken skole og hvor mange der er kommet på (send gerne en fælles mail) - så giver vi besked når vi er klar til at sende vi drikkedunkene afsted (I kan også selv komme forbi Lyngby og hente dem).

 

Under billedet har vi listet en række spændende kurser I kan starte med - hvis I har et hul på en lærerarbejdsdag eller det regner hele sommeren.

Opret en profil ved at logge på med en privat Microsoft konto eller en Office 365 konto. Udfyld din profil og indløs koden ved at klikke på dit navn:

Her er en liste med vores bud på fem spændende træninger du kan starte ud med:

 

Vi håber, at I er friske på at udvikle jeres kompetencer indenfor innovative Microsoft-teknologier. Del dine nye badges og dine favorittræninger i vores MIE netværk Team. Hvis du endnu ikke er medlem, kan du melde dig ind på http://aka.ms/MIETeam.

Microsoft Education ønsker jer rigtig god og velfortjent sommerferie!